Dobrodošli, studenti!

Naš program studentske prakse omogućuje talentiranim studentima neprocjenjivo iskustvo rada u dinamičnom, kreativnom i profesionalnom okruženju. Studentima se dodjeljuju odgovornosti i zadaci na aktualnim projektima pri čemu imaju priliku istaknuti svoje vještine, znanja, ideje ali i do sada stečeno iskustvo.

Tražimo one studente koji su snalažljivi, znatiželjni, strastveni i voljni učiti kako bi došli do željenog rezultata te osigurali posao nakon završetka školovanja.

Ukoliko smatrate da možete doprinijeti radu naših timova i ako ste dovoljno hrabri i spremni pretočiti vaše ideje i potencijale u stvarnost, pošaljite nam svoj životopis na mail adresu nstarcevic@senseconsulting.eu.

 

Slanjem životopisa pristajete da voditelj obrade i primatelj osobnih podataka – Sense savjetovanje d.o.o. te povezana društva Razbor d.o.o. i Sense Digital d.o.o. („Tvrtka“) pohrani i koristi Vaše podatke isključivo u svrhu prijave na natječaj. Prikupljeni podaci čuvat će se u periodu od dvije godine od datuma slanja životopisa nakon čega će se izbrisati. Imate pravo od voditelja obrade zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak i brisanje osobnih podataka te ograničavanje obrade. Također, imate pravo uložiti prigovor na obradu voditelju obrade i/ili nadležnoj nadzornoj agenciji – Agencija za zaštitu osobnih podataka. Ovu privolu možete opozvati u svako doba. U tom slučaju i/ili u slučaju zahtijevanja informacija u vezi obrade osobnih podataka molimo da kontaktirate Tvrtku na sense@senseconsulting.eu.