Sve pozicije su otvorene!

U potrazi smo za motiviranim kandidatima koji će nama pomoći da unaprijedimo poslovanje, a našim klijentima da ostvare vrhunske poslovne rezultate.

Tražimo ljude koji su spremni i odlučni nadići vlastita očekivanja. A onda im dajemo priliku da nadiđu naša.

Ako si orijentiran na rezultat, voljan rasti i postizati, te si jednako predan izvrsnosti poput nas, pošalji nam svoj životopis, molbu ili nešto za što smatraš da će nas očarati. Otvoreni smo za sve opcije, iznenadi nas!

Prijaviti se možeš putem mail adrese nstarcevic@senseconsulting.eu, a ako procijenimo da nam je tvoja prijava baš sexy, javit ćemo ti se!

 

 

Slanjem životopisa pristajete da voditelj obrade i primatelj osobnih podataka – Sense savjetovanje d.o.o. te povezana društva Razbor d.o.o. i Sense Digital d.o.o. („Tvrtka“) pohrani i koristi Vaše podatke isključivo u svrhu prijave na natječaj. Prikupljeni podaci čuvat će se u periodu od dvije godine od datuma slanja životopisa nakon čega će se izbrisati. Imate pravo od voditelja obrade zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak i brisanje osobnih podataka te ograničavanje obrade. Također, imate pravo uložiti prigovor na obradu voditelju obrade i/ili nadležnoj nadzornoj agenciji – Agencija za zaštitu osobnih podataka. Ovu privolu možete opozvati u svako doba. U tom slučaju i/ili u slučaju zahtijevanja informacija u vezi obrade osobnih podataka molimo da kontaktirate Tvrtku na sense@senseconsulting.eu.