Voditelj razvoja digitalnih proizvoda

O tebi

Imaš iskustva u radu s digitalnim proizvodima i uslugama? Poslu pristupaš sa startup mindsetom, proaktivan si, a fraze “polako ćemo” ili “to se uvijek tako radilo”  ti dižu kosu na glavi? Osoba si koja je znatiželjna, kreativna i predana razvoju sebe i svog okruženja? Proaktivno sudjeluješ u komercijalizaciji i prodaji digitalnih proizvoda? Kao član tima za Digitalnu Transformaciju Sense Grupe, imat ćeš priliku raditi na najuzbudljivijim digitalnim projektima u Hrvatskoj i regiji!

Što ćeš raditi?

Kao osoba zadužena za razvoj, komercijalizaciju i prodaju digitalnih proizvoda, radit ćeš na inovativnim start-up projektima unutar Sense Grupe.Tražimo iznimno iznimno motiviranu osobu s izraženim proaktivnim i disruptivnim start-up mindsetom za rad na razvoju digitalnih proizvoda i usluga Sense Grupe. Tim za Digitalnu Transformaciju koristi Lean principe razvoja digitalnih rješenja – brzi razvoj i iteracije s jasnim fokusom na potrebe korisnika.

Odgovornosti uključuju:

 • Samostalno vođenje razvoja i prodaje digitalnih proizvoda;
 • Razvoj i implementaciju go-to-market strategije;
 • Usku suradnja s internim i eksternim projektnim timom na razvoju, komercijalizaciji i prodaji digitalnih proizvoda;
 • Pažljivo praćenje rezultata projekta i dogovorenih rokova;
 • Komercijalizaciju proizvoda, uz akviziciju novih klijenata;
 • Temeljito testiranje proizvoda kako bi osigurali kvalitetu isporuke;
 • Planiranje i praćenje rezultata projekta te definiranje ciljeva i hodograma.  

Potrebne kvalifikacije:

 • 2+ godine iskustva u start-upu ili komercijalizaciji i razvoju digitalnih proizvoda i/ili usluga;
 • Efikasno i brzo rješavanje problema; samostalan rad uz timsko razmišljanje;
 • Visoka razina kolaboracije, motivacije, kolegijalnosti i želje za uspjehom tima;
 • Komunikacijske, organizacijske i društvene vještine u radu s kolegama;
 • Sposobnost rada pod pritiskom, u dinamičnom okruženju i kratkim rokovima;

Poželjne karakteristike:

 • Iskustvo rada u start-upu na razvoju i komercijalizaciji digitalnih proizvoda ili usluga;
 • Iskustvo upravljanja projektima, od izrade projektnog plana, do komercijalizacije proizvoda;
 • Strastvenost za inovacije, nove tehnologije, digitalizaciju i nove poslovne modele;
 • Inovativan, ali vrlo sistematičan i strukturiran pristup razvoju rješenja;
 • Visoka samo-motiviranost, predanost cilju, entuzijazam, želja za stalnim usavršavanjem i učenjem;
 • Dokazana sposobnost analitičkog razmišljanja i naprednog istraživanja;
 • Dokazana sposobnost timskog rada, kolegijalnosti, želje za učenjem i mentoriranjem drugih;
 • Iskustvo u radu s Agile pristupom, i Lean metodologijom;
 • Interes za profesionalnim usavršavanjem, edukacije i sudjelovanje na konferencijama.

Tko smo mi?

Sense Grupa je vodeća hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje i savjetovanje na području digitalne transformacije inovativnih poslovnih modela, digitalnih rješenja, usluga i proizvoda. Tim za Digitalnu Transformaciju (DX) radi s klijentima na razvoju digitalnih rješenja, prilagodbe poslovanja digitalu i jačanja digitalnih kapaciteta, kao odgovor na sve brže i kontinuirane promjene na tržištu. Uz pružanje usluga digitalnog savjetovanja, DX tim radi s vodećim hrvatskim i regionalnim stručnjacima na razvoju inovativnih digitalnih proizvoda. Primjena novih tehnologija i digitalizacija, razvoj inovativnih proizvoda, usluga, procesa i poslovnih modela zahtjeva pažljivo upravljanje istima. Sense Grupa kroz DX tim klijentima nudi podršku u cjelovitoj digitalnoj transformaciji organizacije.

Što nudimo?

U Sense Grupi predani smo tvojem profesionalnom razvoju i osobnom uspjehu. Nudimo neprocjenjivo iskustvo rada u dinamičnom poslovnom okruženju koje pruža podršku za profesionalni rast te rad na uzbudljivim projektima. Sense Grupu čini 50 mladih, talentiranih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno pridonose inspirativnoj i kreativnoj radnoj atmosferi te zavidnoj korporativnoj kulturi. Kroz rad s iskusnim profesionalcima, imat ćeš priliku razvijati svoje vještine i steći nova znanja. Uz to ti nudimo godišnji budžet za pohađanje relevantnih edukacija i konferencija na teret tvrtke, kao i različite povlastice kao što su rad od doma, opušteni dress code i slično. Zadnje, ali ne manje bitno njegujemo interpersonalne odnose i timski rad stoga možeš očekivati različita formalna, ali i neformalna druženja kao što su spontani petak, teambuildinzi i kvartalni tulumi koje organiziraju zaposlenici prema vlastitim željama. Sense Grupa nudi mogućnost rada u okruženju gdje se tvoje ideje čuju i imaju priliku za razvoj. Stoga, ukoliko ti je važno voljeti ono što radiš – kod nas je to moguće. 

Prijaviti se možeš putem mail adrese nstarcevic@senseconsulting.eu

 

Slanjem životopisa pristajete da voditelj obrade i primatelj osobnih podataka – Sense savjetovanje d.o.o. te povezana društva Razbor d.o.o. i Sense Digital d.o.o. („Tvrtka“) pohrani i koristi Vaše podatke isključivo u svrhu prijave na natječaj. Prikupljeni podaci čuvat će se u periodu od dvije godine od datuma slanja životopisa nakon čega će se izbrisati. Imate pravo od voditelja obrade zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak i brisanje osobnih podataka te ograničavanje obrade. Također, imate pravo uložiti prigovor na obradu voditelju obrade i/ili nadležnoj nadzornoj agenciji – Agencija za zaštitu osobnih podataka. Ovu privolu možete opozvati u svako doba. U tom slučaju i/ili u slučaju zahtijevanja informacija u vezi obrade osobnih podataka molimo da kontaktirate Tvrtku na sense@senseconsulting.eu.