Voditelj marketinških aktivnosti

O vama

Pratite trendove i nove tehnologije? Znatiželjni ste, kreativni i predani razvoju i unapređenju poslovanja koristeći nove, moderne digitalne procese i kanale? Proaktivno sudjelujete u kreiranju i provedbi marketinško-prodajne strategije? Kao član tima za Digitalnu Transformaciju Sense Grupe, imat ćete priliku raditi na najuzbudljivijim digitalnim projektima u Hrvatskoj i regiji.

Što ćete raditi?

Kao osoba zadužena za razvoj i upravljanje marketingom, go-to-market strategijom i komercijalizacijom digitalnih proizvoda radit ćete na inovativnim start-up projektima unutar Sense Grupe. Projekti na kojima ćete sudjelovati disruptivni su za konzultantsku industriju u regiji. Tražimo iznimno motiviranu osobu sa izraženim start-up mindsetom za komercijalizaciju internih digitalnih proizvoda. Tim za Digitalnu Transformaciju koristi Lean principe razvoja digitalnih rješenja – brzi razvoj i iteracije s jasnim fokusom na potrebe korisnika.

Odgovornosti uključuju:

 • Usku suradnju s Voditeljem projekta na razvoju i implementaciji go-to-market strategije
 • Samostalno vođenje razvoja marketinga digitalnog proizvoda
 • Izradu detaljne marketing strategije
 • Izradu grafičkih rješenja za vizualnu komunikaciju digitalnih proizvoda
 • Usku suradnju s projektnim timom

Potrebne kvalifikacije:

 • 2+ godine iskustva u komercijalizaciji i razvoju go-to-market digitalnih proizvoda i/ili usluga
 • Iskustvo u razvoju i vođenju kompleksnih i inovativnih marketinških kampanja
 • Poznavanje alata za grafičku obradu (Adobe Illustrator ili Photoshop)
 • Efikasno i brzo rješavanje problema; samostalan rad uz timsko razmišljanje
 • Visoka razina kolaboracije, motivacije, kolegijalnosti i želje za uspjehom tima
 • Komunikacijske, organizacijske i društvene vještine u radu s kolegama
 • Sposobnost rada u dinamičnom okruženju i kratkim rokovima

Poželjne karakteristike:

 • Iskustvo rada u start-up na razvoju i komercijalizaciji digitalnih proizvoda ili usluga
 • Strastvenost za inovacije, nove tehnologije, digitalizaciju i nove poslovne modele
 • Start-up mindset
 • Inovativan, ali sistematičan i strukturiran pristup razvoju rješenja
 • Visoka samo-motiviranost, predanost cilju, entuzijazam, želja za stalnim usavršavanjem i učenjem
 • Dokazana sposobnost analitičkog razmišljanja i naprednog istraživanja
 • Dokazana sposobnost timskog rada, kolegijalnosti, želje za učenjem i mentoriranjem drugih.
 • Iskustvo u radu s Agile pristupom, i Lean metodologijom
 • Interes za profesionalnim usavršavanjem kroz certificiranje, sudjelovanje u poslovnim. organizacijama, konferencijama i slično

Tko smo mi?

Sense Grupa je vodeća hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje, digitalne poslovne usluge i digitalnu transformaciju organizacija. Također, Sense Grupa uspješno razvija inovativna digitalna rješenja, usluge i proizvode, te stvara i primjenjuje nove poslovne modele u poslovanju.

Tim za Digitalnu Transformaciju (DX) radi s klijentima na razvoja digitalnih rješenja, prilagodbe poslovanja digitalu i jačanja digitalnih kapaciteta, kao odgovor na sve brže i kontinuirane promjene na tržištu. Uz pružanje usluga digitalnog savjetovanja, DX tim radi s vodećim hrvatskim i regionalnim stručnjacima na razvoju inovativnih digitalnih proizvoda. Primjena novih tehnologija i digitalizacija, razvoj inovativnih proizvoda, usluga, procesa i poslovnih modela zahtjeva pažljivo upravljanje istima. Sense Grupa kroz DX tim klijentima nudi podršku u cjelovitoj digitalnoj transformaciji organizacije.

Što nudimo?

U Sense Grupi predani smo vašem profesionalnom razvoju i osobnom uspjehu. Nudimo neprocjenjivo iskustvo rada u dinamičnom poslovnom okruženju koje pruža podršku za profesionalni rast te rad na uzbudljivim projektima. Sense Grupu čini 50 mladih, talentiranih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno pridonose inspirativnoj i kreativnoj radnoj atmosferi te zavidnoj korporativnoj kulturi. Kroz rad s iskusnim profesionalcima, imat ćete priliku razvijati svoje vještine i steći nova znanja. Uz to vam nudimo godišnji budžet za pohađanje relevantnih edukacija i konferencija na teret tvrtke, kao i različite povlastice kao što su rad od doma, opušteni dress code i slično. Zadnje, ali ne manje bitno njegujemo interpersonalne odnose i timski rad stoga možete očekivati različita formalna, ali i neformalna druženja kao što su spontani petak, teambuildinzi i kvartalni tulumi koje organiziraju zaposlenici prema vlastitim željama. Sense Grupa nudi mogućnost rada u okruženju gdje se vaše ideje čuju i imaju priliku za razvoj. Stoga, ukoliko vam je važno voljeti ono što radite – kod nas je to moguće.

Prijaviti se možeš putem mail adrese nstarcevic@senseconsulting.eu do 1.listopada 2018.

 

Slanjem životopisa pristajete da voditelj obrade i primatelj osobnih podataka – Sense savjetovanje d.o.o. te povezana društva Razbor d.o.o. i Sense Digital d.o.o. („Tvrtka“) pohrani i koristi Vaše podatke isključivo u svrhu prijave na natječaj. Prikupljeni podaci čuvat će se u periodu od dvije godine od datuma slanja životopisa nakon čega će se izbrisati. Imate pravo od voditelja obrade zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak i brisanje osobnih podataka te ograničavanje obrade. Također, imate pravo uložiti prigovor na obradu voditelju obrade i/ili nadležnoj nadzornoj agenciji – Agencija za zaštitu osobnih podataka. Ovu privolu možete opozvati u svako doba. U tom slučaju i/ili u slučaju zahtijevanja informacija u vezi obrade osobnih podataka molimo da kontaktirate Tvrtku na sense@senseconsulting.eu.